Direct een glaszetter nodig? 24/7 Bereikbaar:
085-0640274

Over Glashandel Zeeland

Al 25 jaar uw glaszetter

Glashandel Zeeland is de grootste glasservice in Zeeland en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze erkende glaszetters werken snel en vakkundig en vervangen glas met 15 jaar garantie inclusief montage. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor advies.

Dankzij onze 24-uurs-glasservice zijn wij de snelste glaszetter Zeeland. Bij glasschade zijn wij dag en nacht binnen 30 minuten bij u aanwezig en handelen we alles met uw verzekering af.

Zelf glassoorten bij onze glashandel bestellen? Wij leveren enkel glas, dubbel glas, inbraakwerend gelaagd glas, figuurglas, draadglas en alle mogelijke combinaties. Ook de materialen die u nodig heeft om glas te bevestigen of te monteren zijn bij ons verkrijgbaar.

Glas laten plaatsen door onze glaszetters

Wilt u de bestelling bij onze glashandel liever door onze ervaren glaszetters laten monteren? Wij regelen graag een vlekkeloze en vakkundige montage door een gecertificeerde glaszetter. Zo weet u zeker dat het veilig en volgens de laatste richtlijnen gebeurt en heeft u jarenlang plezier van uw aankoop.

Glasschade? Prijs opvragen!

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier of bel ons vandaag nog.

Onze 24 uurs glasservice: direct glasherstel bij glas- en ruitschade. Bel dag en nacht ☎ 085-0640274. U wordt direct geholpen door ons serviceteam.

Levertijden glashandel Glaspunt

Onze glashandel staat bekend om haar snelle levertijden. Wij begrijpen dat een tijdige levering cruciaal is voor een goede planning tijdens bouw, verbouw of renovatie. We stellen u dan ook graag van te voren op de hoogte van onze snelle levertijden.

Spoedleveringen

Glashandel Zeeland beschikt over een zgn. spoedcircuit. Het is mogelijk om (tegen geringe meerkosten) meerdere soorten dubbelglas met spoed geleverd te krijgen. Neemt u voor een spoedbestelling direct contact met ons op voor het inkopen van glas.

Bel ons voor alle glassoorten en typen beglazing die u in en om uw huis of bedrijfspand tegen kunt komen.

Onze glaszetters zijn dag en nacht onderweg

In noodgevallen is onze dichtstbijzijnde glaszetter binnen 30 minuten ter plaatse

Bel: 085-0640274