Direct een glaszetter nodig? 24/7 Bereikbaar:
085-0640274

Tarieven Glashandel Zeeland

Plan direct een gratis afspraak

Géén onverwachte kosten en verrassingen achteraf.

Als er sprake is van een glaszettersbezoek, zijn de kosten niet altijd het eerste waar u aan denkt. Begrijpelijk, u wilt tenslotte dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. De meeste klussen kunnen dezelfde dag nog worden uitgevoerd.

» Wij hanteren vaste tarieven en u kunt altijd bij ons pinnen of achteraf contant afrekenen.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten glas, glasbewerking, plaatsen en zetten van glas en glasbeslag. Voordat onze monteurs met de werkzaamheden beginnen in regio Zeeland, krijgt u zo goed mogelijk inzicht in de kosten en tarieven die wij hanteren. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Geef ons serviceteam zoveel mogelijk informatie over uw situatie en locatie, zodat wij u een goede kostenindicatie en tijdsplanning kunnen geven. De eventuele voorrijkosten, uurtarief en aanrijdtijd worden zo veel mogelijk telefonisch met u besproken.

» Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Snel en vakkundig, 7 dagen per week

In noodgevallen kan de dichtsbijzijnde glaszetter vrijwel altijd binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Daarnaast verzorgd Glashandel Zeeland de directe afhandeling met uw verzekering en hanteert ook nog eens scherpe tarieven voor de totale dienstverlening.

  • Bel ☎ 085-0640274 Dag en nacht bereikbaar.
  • Directe afhandeling met uw verzekeraar
  • Betaling per PIN of achteraf betalen bij 100% tevredenheid!
  • Bij glasschade vaak binnen 30 minuten aanwezig.
  • Op dubbel glas standaard 15 jaar garantie, inclusief montage.

Direct een glaszetter spreken? Bel ons.

We zijn telefonisch dag en nacht zéér goed bereikbaar. Als u belt krijgt u direct ons serviceteam aan de lijn die u adequaat helpt met advies of het maken van een afspraak.

Ons serviceteam houdt doordeweeks rekening met spoedopdrachten in onze planning, zodat we altijd snel kunnen schakelen bij calamiteiten. Geef bij afspraken duidelijk de datum en tijdstip door waarop u onze glaszetters nodig heeft.

Dubbel glas nodig of ruitschade laten herstellen in Zeeland?

➤ De glaszetters van Glashandel Zeeland zijn vakmensen in het bewerken, leveren en plaatsen van glas.

Bel: 085-0640274