Direct een glaszetter nodig? 24/7 Bereikbaar:
085-0640274

Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas plaatsen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Ruit herstellen? Glashandel Zeeland bellen!

Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij ruitschade snel geholpen wilt worden. De 24/7 glasservice van Glashandel Zeeland is dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Ons glaszettersbedrijf biedt een betrouwbare glasservice bij calamiteiten. Dit betekent dat u ons servicenummer ☎ 085-0640274 dag en nacht kunt bellen bij ruitschade, glasschade en glasherstel na inbraak. Ook voor algemene informatie over dubbel glas plaatsen, dubbel glas, isolatieglas, glasbewerking of onze tarieven »

Glaszetter in Zeeland en omstreken nodig? Wij zijn PKVW erkend en werken uitsluitend met gecertificeerde glasspecialisten. Hét glasbedrijf met ervaren vakmensen voor het plaatsen van de nieuwe ruit tot de afhandeling met uw verzekeraar, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Bij glasschade helpen wij u vandaag nog uit de zorgen.

Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad mee en kunnen uw glasreparatie vaak dezelfde dag nog uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een vervolgafspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. Verder werken wij samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld.

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen? Maak voor een vrijblijvende offerte gebruik van het contactformulier op deze pagina of bel ons.

» Ook zonder glasverzekering komen we bij u de glasschade herstellen.

Dubbel glas plaatsen? Wij helpen u dag en nacht!

Vraag of offerte voor dubbel glas plaatsen nodig? Bel vandaag nog!

Bel: 085-0640274